Elkészítés: A brokkolit rózsáira szedjük a vékony száraival. A burgonyát és a zellert kockázzuk, a hagymákat finomra aprítjuk.
Felhevített olajban az aprított vöröshagymát üvegesre dinszteljük, megfuttatjuk rajta a zúzott fokhagymát. Hozzáadjuk a zellert, a brokkolit a burgonyával, felengedjük annyi vízzel, amennyi ellepi, a leveskockával puhulásig főzzük.
Botmixerrel pépesítjük, fűszerezzük, hozzákeverjük a tejszínt, és egyet forralunk rajta.
A kenyérkockákat pár csepp olajon megpirítjuk, a levest a pirított kenyérkockákkal tálaljuk.
2024.11.29.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.