Elkészítés: A brokkolit rózsáira szedjük a vékony száraival. A burgonyát és a zellert kockázzuk, a hagymákat finomra aprítjuk.
Felhevített olajban az aprított vöröshagymát üvegesre dinszteljük, megfuttatjuk rajta a zúzott fokhagymát. Hozzáadjuk a zellert, a brokkolit a burgonyával, felengedjük annyi vízzel, amennyi ellepi, a leveskockával puhulásig főzzük.
Botmixerrel pépesítjük, fűszerezzük, hozzákeverjük a tejszínt, és egyet forralunk rajta.
A kenyérkockákat pár csepp olajon megpirítjuk, a levest a pirított kenyérkockákkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.