Elkészítés: Egy magasfalú edénybe kanalazom a szezámkrémet, a vizet, a citromlevet és a fűszereket. A petrezselymet nagyjából összevágom, nem szükséges finomra, csak annyira, hogy a botmixerrel könnyedén lehessen pürésíteni. A fokhagymákat apróra vagdosom. Néhány perc alatt az egészet lágy, krémes halványzöld szósszá elegyítem turmixgéppel. Ha túl sűrű lenne, kevés víz adagolásával lehet javítani az állagán, miként a végén kóstolást követően az ízesítésen is.
Legalább 1 órára érdemes hűtőszekrénybe tenni, hogy az ízek összeérjenek, valamint kicsit besűrűsödjön. A végeredmény egyszerre nagyon friss és gazdag mártás.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.