Előkészítés: A húst megmossuk, kicsontozzuk, lenyúzzuk, apróra felkockázzuk. A hagymát meghámozzuk, finomra vágjuk. A zöldpaprikát felkarikázzuk, a paradicsomot meghámozzuk, apró kockákra vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk, átnyomjuk.
Elkészítés: Az olajon megfonnyasztjuk a hagymát, rádobjuk a húst, kissé megpirítjuk. Meghintjük a pirospaprikával, hozzáadjuk a zöldpaprikát és a paradicsomot, a fokhagymát, sóval és borssal ízesítjük, fedő alatt puhára pároljuk, azaz pörköltet készítünk. Közben meghámozzuk, megmossuk, apróra felkockázzuk a burgonyát, és külön edényben a zöldborsóval együtt enyhén sós vízben puhára főzzük. Levével együtt a “pörkölthöz” adjuk. Elkeverjük a tejfölben a lisztet, behabarjuk vele a levest, ha szükséges egy kevés vizet adunk hozzá. Utánasózzuk, borsozzuk, jól összeforraljuk. A kaprot leöblítjük, apróra vágjuk, elkeverjük a kész levesben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.