Elkészítés: Ezt az ételt teflonserpenyőben szoktam készíteni. A bacont hosszára merőlegesen gyufaszálnyi csíkokra vágva a forró serpenyőbe dobom. Nem pirítani kell, csak a zsiradékot kiolvasztani belőle. Ha ez megtörtént, a szalonnát kiszedem és a zsírt kiöntöm. A serpenyőbe beleteszem a csirkeszárnyakat, és fehéredésig pirítom, majd mellékerül a zöldborsó és a kb. 1 cm-es kockára vágott karalábé a zsenge leveleivel együtt. Most lehet picit sózni, borsozni, beletenni az apróra vágott lestyánt és a petrezselyem egyharmadát, szintén apróra vágva. A serpenyő alatt leveszem a tüzet, hogy ne süljön, csak párolódjon, és be is fedem. Többször megforgatva kb. 15-20 perc alatt minden megpuhul és egy kis levet enged. Pici liszttel megszórom, elkeverem, ráöntöm a húslevest. Beleszórom a zöldjével együtt felkaríkázott újhagymát, visszakapja a szalonnát is. Nagy lángon forrásig hevítem, és már kész is. A maradék zöldfűszerekkel és 1 kávéskanálnyi reszelt parmezánnal megszórva tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.