Elkészítés: A tészta alapanyagait összedolgozzuk.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A piteformát kivajazzuk, majd a tésztát lisztezett felületen kinyújtjuk akkorára, hogy a tál peremére is jusson. A piteformába helyezzük, megszurkáljuk villával, és 15 percig elősütjük.
Közben a citromokat alaposan megmossuk, a héjukat lereszeljük, levüket kifacsarjuk, kb. 2 dl-t kell kapnunk. A tojásokat a cukorral habverővel felverjük, hozzáadjuk a tejszínt és a lisztet, majd a citromok héját és levét.
Az elősütött tésztára öntjük a citromos tojáskrémet, és kb. 30 percig sütjük.
Rácson hagyjuk kihűlni, majd cikkekre vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.