Elkészítés: A csirkét sóval, borssal és paprikával bedörzsöljük.
A majoránnát felaprítjuk, felét a csirke
hasüregébe töltjük. A combokat a nyílás fölött cérnával összekötjük.
Az olvasztott vajat tepsibe csurgatjuk és a csirkét mellével lefelé belefektetjük.
Előmelegített sütőben 200 fokon 20 percig sütjük.
A sárgarépákat ferdén vastag szeletekre vágjuk, a hagymát felkockázzuk. A zöldségeket a megfordított csirke mellé halmozzuk. Sóval, borssal fűszerezzük, a leveslével felöntjük, és 40 percig sütjük.
A bazsalikomból egy keveset félreteszünk, a többit a petrezselyemmel együtt felaprítjuk. A csirkét és a zöldségeket a zöldfűszerekkel megszórjuk, és még 25 percig sütjük.
A hagymás sárgarépát pecsenyetálra szedjük, ráhelyezzük a csirkét, s a maradék bazsalikommal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.