Elkészítés: A körethez a megmosott héjas burgonyákat éles késsel keresztben sűrűn beirdaljuk, tepsibe tesszük, sózzuk, meglocsoljuk olívaolajjal, és 180 fokos sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.
A csirkemellfiléket lapjával félbevágjuk, majd sózzuk, borsozzuk, és az apróra vágott snidlinggel, zsályával, kakukkfűvel, megszórjuk. Ezután meglocsoljuk olívaolajjal, és forró serpenyőben kb. 5-5 perc alatt mindkét oldalukat pirosra sütjük.
Közben a megmosott, leszárított almák magházát kivájjuk, és félujjnyi vastag szeletekre vágjuk. Meglocsoljuk friss citromlével, és a húsok után, a serpenyőben visszamaradt fűszeres zsiradékon oldalanként kb. 2-3 perc alatt pirosra sütjük.
Tálaláskor a csirkemelleket az almaszeletekkel tányérra rétegezzük, és körberakjuk a forró sült burgonyával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.