Elkészítés: A húst megtisztítjuk, ha a formája indokolja, akkor kötözéssel alakítjuk. Egy fazékban vizet forralunk, fűszerezzük a friss zöldfűszerekkel, ecettel, sóval, borssal, babérral, fokhagymával, és a különböző formájúra szeletelt zöldségeket belerakjuk. Ekkor már ügyeljünk arra, hogy ne forrjon túlságosan a víz, mert könnyen szétfőhetnek benne a zöldségeink, ha nem vagyunk elég elővigyázatosak. A húst belerakjuk a főzőlébe, és lassú tűzön kb. 30 perc alatt készre főzzük.
A zöld szószhoz minden alapanyagot egy mélyebb edénybe helyezünk, amiben kényelmesen tudunk turmixolni. Az olajnak a felét adjuk csak hozzá a turmixolás előtt, minden másból a teljes mennyiséget. Aprítás után, megkóstoljuk, és ha szükséges, utánízesítjük. Amikor a végső simításokat végezzük, szép lassan belekeverjük a maradék olajat.
A megfőtt húst kiemeljük, szeleteljük, a zöldségekkel és a salsa verdével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.