Elkészítés: A cukkínit hosszában kettévágjuk, és vékonyan felszeleteljük. A hagymát megtisztítjuk, és vékony karikákra vágjuk. A paprikát negyedeljük, kimagozzuk, és keskeny csíkokra vágjuk. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, a hagymakarikákat kis tűzön üvegesre pirítjuk benne. Hozzáadjuk a paprikacsíkokat és a cukkíni szeleteket, körülbelül 3 percig együtt pároljuk, pirítjuk őket. Utána felöntjük a zöldséglével, és elkeverjük benne a paradicsomszószt is. Sóval, borssal és a fűszerkeverékkel ízesítjük, és befedve kb. 8 percig főzzük. Végül a feldarabolt kecskesajtot is hozzáadjuk, és nagyon rövid ideig együtt főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.