Elkészítés: Karikára vágjuk a leveszöldséget, és a felszeletelt vöröshagymával, a babérlevéllel, a szemes borssal és a sóval együtt annyi enyhén ecetes vízben, amennyi ellepi, puhára főzzük.
Szűrőkanállal kivesszük a zöldséget, lecsurgatjuk, ezután 8 dkg margarinban a cukorral együtt megpirítjuk. Meghintjük liszttel, felengedjük annyi
főzőlével, hogy sűrű mártást kapjunk.
Citromhéjjal, citromlével, tejföllel és mustárral ízesítjük.
Margarinnal kikenünk egy jókora tűzálló tálat. Belefektetjük a felolvadt, tenyérnyi szeletekre vágott halakat, megsózzuk, megöntözzük citromlével, a tetejére hintjük a maradék margarin darabkákat, és a sütőben megsütjük, de nem pirítjuk!
A végén leöntjük a forró mártással, és főtt spagettivel körítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.