Elkészítés: A húsokat vékonyra klopfoljuk, sóval, borssal finoman megszórjuk, félretesszük.
A megtisztított sárgarépát és karalábét nagyjából egyforma hasábokra vágjuk. Egy nagy serpenyőben kevés olajon ízlés szerint fűszerezve átforrósítjuk a zöldséghasábokat és a zsenge borsószemeket. Kevés vizzel vagy zöldséglével pár perc alatt roppanósan puhára pároljuk.
A húsokat lisztbe mártjuk, és egy serpenyőben felforrósított olajon jól átsütjük. A zöldségeket egyenletesen elosztva a hússzeletekre rakjuk, tölcsérszerűen feltekerjük, és 1-1 szelet baconnel mindegyiket átfogjuk, fogvájóval vagy hústűvel tűzzük.
Hőálló tálba rakjuk, majd előmelegített sütőben mérsékelt lángon jól átforrósítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.