Elkészítés: A sárga- és fehérrépákat meg a paprikákat vágjuk kisebb kockákra, karikázzuk fel a pórét. Ezután a forró olajban süssük meg, közben sózzuk és borsozzuk is. Az öntethez a tejfölt keverjük simára az olívaolajjal, majd fűszerezzük sóval, borssal, petrezselyemmel, zsályával és zúzott fokhagymával, végül tegyük a hűtőbe. A sült zöldségeket forgassuk össze a főtt és kihűtött lencsével, és ezt is jól hűtsük le. Tálaláskor a lencsesalátát halmozzuk tányérra, és locsoljuk meg a tejfölös dresszinggel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.