Elkészítés: A húst egy jó nagy fazékban felteszem főni annyi vízzel, amennyi levest szeretnék. (vigyázzunk, hogy ne legyen tele a fazék, mert még jön bele a zöldség!) Teszek bele 1 db húsleveskockát, a megpucolt vörös- és fokhagymát, megsózom. Fedő alatt, lassú tűzön kb. 1,5 órát főzöm.
Közben 2 tojást összekeverek 5 evőkanál búzadarával, megsózom, és teszek bele 1 teáskanál petrezselymet, majd a hűtőbe helyezem legalább 1 órára.
A zöldségeket megpucolom, karikákra ill. kockákra vágom, és ha a hús puha, melléteszem a zöldségeket is. Így főzöm kb. fél órát, majd beleteszem a borsót is. Ha minden megpuhult, teáskanállal beleszaggatom a galuskákat is. Ez kb. 5 perc alatt megfő, addig csinálok egy paprikás rántást, amit a legvégén a levesbe teszek egy kevés petrezselyem társaságában. Lehet még kevés kurkumával is ízesíteni, úgy még finomabb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.