Előkészítése: a húst négy darabba vágom (a csontok mentén ez könnyen lehetséges). A zöldséget tisztítás után karikákra vágom, a hagymát felaprítom. A petrezselyemzöldet felmetélem.
Elkészítése: nagy serpenyőben felforrósítom az olajat, és a hagymát üvegesre fonnyasztom. Ráteszem mindegyik húsdarabot, és mindkét oldalát lepirítom. Ezután belerakom a zöldséget, és aláöntök 1 pohárka vizet, majd megsózom, megborsozom. Fedő alatt puhára párolom. (Közben az elfőtt levet apránként egy-egy pohárka forró vízzel pótolom.) A puha húst kiszedem a serpenyőből, a visszamaradt zöldséget villával összetöröm, majd a liszttel simára kevert tejföllel behabarom. Kevergetés közben jól kiforralom, végül a húst is beleteszem. Zsemlegombóc vagy főtt tészta a hozzáillő köret, de a borsos hagyma is nagyon finom mellé. Tálaláskor kevés tejföllel meglocsolom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.