A tészta hozzávalóit egy tálban, gépi vagy kézi habverő segítségével összekeverjük, 30 percig állni hagyjuk, majd újra összekeverjük, és egy vajjal kikent, forró palacsintasütőben 8 darab vastag palacsintát sütünk.
Az zöldségeket vékony csíkokra szeleteljük. Egy serpenyőben felforrósított vajon megpirítjuk a hagymát, majd a zöldséget hozzáadva további 5 percig sütjük, hozzáadjuk a felaprított zöldfűszereket, sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük.
Az elkészült zöldségekragut a palacsintákra halmozzuk, feltekerjük, és tálaljuk.
Megjegyzés
Ez a többféle zöldséggel töltött palacsinta rendkívül finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.