Elkészítés: A nyakat alaposan megmosom, beteszem egy nagy lábasba. A zöldségeket megpucolom. A hagymákat, a petrezselyem- és zellerzöldet aprítom, a répát, a petrezselyemgyökeret hosszúkásra, a többit kockára vágom. Lábasba teszem, feleresztem vízzel, fűszerezem. Addig főzöm, míg a hús és a zöldségek is megpuhulnak. Közben kifőzöm a tésztát.
Tálaláskor teszek a tányérba tésztát, s merek rá a levesből. Vágok bele chilipaprikát.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.