Megmossuk a héjas burgonyát, majd cikkekre vágjuk. Ízlés szerint sózzuk, megszórjuk az ételízesítővel, a zúzott fokhagymával, majd az apróra vágott, friss petrezselyemmel. Zsiradékkal kikent tepsibe tesszük, 200 fokos előmelegített sütőbe toljuk, majd addig sütjük, hogy megpuhuljon (kb. 30 percig).
A zöldségeket megtisztítjuk, rózsáira szedjük. Blansírozzuk, sózzuk, megszórjuk ételízesítővel, majd leszűrjük őket. Mikor a burgonya megsült, ráhalmozzuk a tetejére a zöldségeket, meglocsoljuk tejföllel és megszórjuk a reszelt sajttal.
200 fokon addig sütjük tovább, míg a sajt el nem olvad és a zöldségek meg nem puhulnak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.