Elkészítés: A húst nagyujjnyi szeletekre vágjuk, majd a közepénél zsebet alakítunk ki. A zöldségeket fűszeres vajon megpároljuk (só, bors, ételízesítő, petrezselyem). Ha kész, beletöltjük a zsebekbe, majd hústűvel - esetleg fogpiszkálóval - összetűzzük őket. Vajon vagy olajon picit megsütjük a hússzeleteket, majd baconnel körbetekerjük őket. Kivajazott tepsibe tesszük, sajtot szórunk a tetejére. Alufóliával letakarva betesszük a sütőbe kb. 20 percre, közepes hőfokra állítva, majd levehetjük a fóliát, és picit magasabb fokozaton megpirítjuk a tetejét.
Hagymás tepsis burgonyával vagy burgonyapürével és egy kis zöldsalátával ajánlom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.