Elkészítés: A palacsintatésztához valókat egy magas tálban géppel összekeverjük, tejszín sűrűségű elegyet kapunk. Csak minden 2. palacsinta alá téve egy kicsi olajat kisütjük a tésztát.
A zöldséges töltelékhez a sajt kivételével minden hozzávalót egy kisebb serpenyőben puhára párolunk. 1 nagyobb kanálnyi adagot egy kis reszelt sajtot teszünk a palacsinták közepére, majd batyuba hajtjuk, és hagyományos módon (liszt, tojás, szezámos zsemlemorzsa) panírozzuk, majd olajban kisütjük.
Az öntethez az előkészített alapanyagokat összekeverjük, és ízlés szerint ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.