Elkészítés: A zöldségalaplevet felforraljuk, hozzáadunk egy kevés ecetet, és a tojásokból egyenként buggyantott tojást készítünk Ehhez habverővel örvényt kavarunk a levesbe, az örvénybe óvatosan beleengedjük a tojást, 2 perc múlva szűrőkanállal kiemeljük, hideg vízbe rakjuk. A levest átszűrjük.
Kevés olajon megpirítjuk a zöldségeket, meghintjük az édesköménnyel, felöntjük a levessel, és lassan puhára főzzük. Kevés szójaszósszal ízesítjük.
A tojásokkal tálaljuk. Kínálhatunk hozzá tejfölt, joghurtot, ecetet vagy citromlevet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.