Elkészítése: Az összes zöldséget megtisztítjuk. A paprikát kisujjnyi csíkokra, a répát félbe vagy negyedekbe vágjuk. A retket hasonlóan földaraboljuk, csak az aprókat hagyjuk egyben. A zeller levélnyeleit arasznyi hosszúságúra aprítjuk. Az így előkészített zöldségeket tányérra halmozzuk. Kerülhet még rá bármilyen friss, kéznél lévő nyers zöldség. Például karfiolrózsa, brokkolirózsa, hasábokra vágott karalábé, cukkini vagy elnegyedelt paradicsom. Az önteteknél nincs más teendő, mint összekeverni a hozzávalókat. A zöldségdarabkákat ebbe kell majd mártogatni falatozáskor.
Elkészítési idő: 25 perc
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.