A megtisztított pórét vékonyan felkarikázzuk és kevés olajon megpároljuk. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát is. A megtisztított sárgarépát és a karalábét kisebb kockákra vágjuk és sós vízben megpároljuk. Összekeverjük a zöldségeket. Meghintjük liszttel, összekeverjük a tojással, majd zúzott fokhagymával, felaprított petrezselyemmel, borsikafűvel, sóval, borssal fűszezzük. A masszát fél órát állni hagyjuk. A réteslapokat szétszedjük, nedves konyharuhára fektetjük. Olajjal megkenjük, kettőt-kettőt egymásra helyezünk. Középre, hosszában felhalmozzuk a tölteléket és a konyharuha segítségével összetekerjük. Felvert tojással megkenjük, forró sütőben aranysárgára sütjük. Felszeletelve, fokhagyma- vagy tormamártással kínáljuk.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.