A megtisztított pórét vékonyan felkarikázzuk és kevés olajon megpároljuk. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát is. A megtisztított sárgarépát és a karalábét kisebb kockákra vágjuk és sós vízben megpároljuk. Összekeverjük a zöldségeket. Meghintjük liszttel, összekeverjük a tojással, majd zúzott fokhagymával, felaprított petrezselyemmel, borsikafűvel, sóval, borssal fűszezzük. A masszát fél órát állni hagyjuk. A réteslapokat szétszedjük, nedves konyharuhára fektetjük. Olajjal megkenjük, kettőt-kettőt egymásra helyezünk. Középre, hosszában felhalmozzuk a tölteléket és a konyharuha segítségével összetekerjük. Felvert tojással megkenjük, forró sütőben aranysárgára sütjük. Felszeletelve, fokhagyma- vagy tormamártással kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.