Elkészítés: A vizet a sóval, a cukorral és a vajjal egy nagy lábasban felforraljuk, beletesszük a spárgát, és lefedve 8-10 percig főzzük. A spárgát habszedő kanállal óvatosan kiemeljük a főzőléből. A kacsamellfiléket sóval, borssal fűszerezzük. A bőrös oldalát serpenyőben - zsír nélkül - erős lángon kb. 2 percig sütjük. Ezután hozzáadjuk az olajat, és a filéket mindkét oldalukról még kb. 8 percig sütjük. A marinádhoz az ecetet és a sherryt tálban elkeverjük, sóval, borssal fűszerezzük. Az olívaolajat cseppenként belekeverjük. A turbolyát finomra vagdaljuk, a marinádhoz keverjük. A spárgát és a grépfrútdarabokat leöntjük a marináddal, és a filékkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.