Elkészítés: A spárgát tisztítás után kisebb darabokra vágjuk, és puhára pároljuk a levesben. Beleöntjük a tejet a levesbe és besűrítjük a vajjal és lisztből készített világos rántással. Sózzuk, csipetnyi cukorral ízesítjük, megkeverjük, majd botmixerrel pépesítjük.
Újra felforraljuk, a tűzről levéve beleöntjük a tojássárgájával jól kikevert tejszínt, ezután habverővel simára dolgozzuk.
A spárgakrémlevest csészében tálaljuk, beletéve a pirított kenyér kockákat.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.