Elkészítés: Egy serpenyőbe vagy wokba 2 ujjnyi vizet öntünk, beletesszük a teafiltert, és feltesszük főni.
A zöldségeket megtisztítjuk, a répát és a karalábét hasábokra vágjuk, a brokkolit rózsáira szedjük, majd sütőpapírral bélelt bambusztpárolóba tesszük az összes zöldséget. Finoman sózzuk, lefedjük, majd a vízbe állítjuk. A jázminos zöldtea felett pároltuk, amely kiváló illatot és aromát kölcsönöz a zöldségeknek. Kb. 12 perc szükséges ezeknek a zöldségeknek, hogy megpárolódjanak, de érdemes ellenőrizni, hogy az ízlésünknek megfelelő keménységű legyen.
Köretként kiváló gyömbéres-újhagymás hal és fürjtojással töltött gomba mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.