Elkészítés: A tésztához az 5 tojásfehérjét 5 evőkanál kristálycukorral habosra keverünk, majd az 5 tojássárgáját egyenként hozzáadjuk. 1 púpos kiskanál sütőport megfuttatunk 1 kiskanál ecetben, majd hozzáadjuk a masszához, végül belekeverünk 5 evőkanál lisztet. Összedolgozzuk, és 2 lapot sütünk belőle.
A középső laphoz a 10 tojásfehérjét 30 dkg kristálycukorral kemény habbá verjük, hozzáadunk 10 dkg diót, 10 dkg étcsokit, 10 dkg zselés cukrot apróra darabolva. Belekeverünk 20 dkg lisztet, melyben elkeverünk 2 kávéskanál sütőport. Megsütjük.
A krémhez 10 tojássárgáját 2 csomag vaníliás cukorral, 2 evőkanál liszttel, 3 dl tejjel jól elkeverünk, és sűrűre főzzük. Lehűtjük. Közben 20 dkg porcukrot 25 dkg margarinnal habosra keverünk, majd a 2 krémet összekeverjük, és a kisült lapok közé töltjük. A tetejét bevonjuk csokimázzal.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.