Elkészítés: A tésztához az 5 tojásfehérjét 5 evőkanál kristálycukorral habosra keverünk, majd az 5 tojássárgáját egyenként hozzáadjuk. 1 púpos kiskanál sütőport megfuttatunk 1 kiskanál ecetben, majd hozzáadjuk a masszához, végül belekeverünk 5 evőkanál lisztet. Összedolgozzuk, és 2 lapot sütünk belőle.
A középső laphoz a 10 tojásfehérjét 30 dkg kristálycukorral kemény habbá verjük, hozzáadunk 10 dkg diót, 10 dkg étcsokit, 10 dkg zselés cukrot apróra darabolva. Belekeverünk 20 dkg lisztet, melyben elkeverünk 2 kávéskanál sütőport. Megsütjük.
A krémhez 10 tojássárgáját 2 csomag vaníliás cukorral, 2 evőkanál liszttel, 3 dl tejjel jól elkeverünk, és sűrűre főzzük. Lehűtjük. Közben 20 dkg porcukrot 25 dkg margarinnal habosra keverünk, majd a 2 krémet összekeverjük, és a kisült lapok közé töltjük. A tetejét bevonjuk csokimázzal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.