Elkészítés: A tészta hozzávalóiból elkészítünk egy kavart tésztát, majd sütőpapírral kibélelt tepsibe símitjuk, 200 fokon sütjük, míg elválik az oldala a papírtól. Eközben elkészítjük a túrókrémet: a margarint habosra kavarjuk a cukorral. A túrót összetörjük a citromhéjjal, majd belekavarjuk a margarint. Ha kihűlt a tészta, rásímítjuk. Majd elkészítjük a mázat. A pudingport a cukorral és 4-5 evőkanál üdítővel elkeverjük, majd ahogyan a pudingot szokás, megfőzzük. A túrókrém tetejére simítjuk. Vigyázzunk, mert hamar megszilárdul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.