Elkészítés: A karikára vágott zöldségeket kevés olajon megpároljuk, tetszés szerint kicsi lisztet, pirospaprikát szórunk rá, és felengedjük vízzel. Beletesszük az egész vöröshagymát, a fokhagymát, a zeller- és zöldséglevelet, ízesítjük.
A gombóchoz a zsemléket kockára vágva pici olajon rózsaszínűre pirítjuk. A tojásokkal, liszttel gyenge nokedlitésztát készítünk, ízesítjük, és belekeverjük a megpirított zsemlekockákat. Picit állni hagyjuk.
Ha megfőtt a leves, evőkanállal beleszaggatjuk a gombócokat, s lassú forrással megfőzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.