Elkészítés: A karikára vágott zöldségeket kevés olajon megpároljuk, tetszés szerint kicsi lisztet, pirospaprikát szórunk rá, és felengedjük vízzel. Beletesszük az egész vöröshagymát, a fokhagymát, a zeller- és zöldséglevelet, ízesítjük.
A gombóchoz a zsemléket kockára vágva pici olajon rózsaszínűre pirítjuk. A tojásokkal, liszttel gyenge nokedlitésztát készítünk, ízesítjük, és belekeverjük a megpirított zsemlekockákat. Picit állni hagyjuk.
Ha megfőtt a leves, evőkanállal beleszaggatjuk a gombócokat, s lassú forrással megfőzzük.
2024.11.29.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.