Elkészítés: A húst először szálára keresztben szeletekre vágjuk, majd ezeket ujjnyi csíkokra szeleteljük. A vajban a hagymát és a felszeletelt gombát megpirítjuk, hozzáadjuk a húst, s együtt addig pároljuk, míg a hús kifehéredik. Meghintjük liszttel, megkavargatva így is egy kicsit pirítjuk, sóval, borssal ízesítjük, hozzáadjuk a bort, a tejszínt és az apróra vágott petrezselymet, s az egészet jól kiforraljuk, hogy jó sűrű mártást kapjunk.
Rizzsel tálaljuk. (Zürichben hagymás tört krumplival tálalják.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.