Elkészítés: A tésztához az élesztőt a langyos tejben egy pici cukorral és lisztel felfuttatjuk (kb. 10 perc), majd a már korábban sóval meghintett liszthez adjuk. Annyi vizet adunk hozzá, hogy könnyű, lágy tésztát tudjunk belőle gyúrni. A tésztát lefedjük, és meleg helyen fél órát kelesztjük.
A feltéthez a hagymákat felkarikázzuk, a bacont felkockázzuk.
Ha a tésztánk megkelt, deszkán kinyújtjuk, megkenjük tejföllel, kirakjuk a hagymával, megszórjuk a baconnel.
Előmelegített sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütjük. A legvégén reszelt sajtot szórhatunk rá, s még egy picit sütjük a sütőben, hogy a sajt megolvadjon. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.