Mákos guba
Dödölle - az eredeti recept
Almás pite - a hagyományos recept
Mirinda-szelet
Vadasmártás sertéscombbal
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Krémes spenótfőzelék
Vadas marha
Klasszikus stíriai metélt
A legjobb palacsintatészta
Az eredeti Baklava
Rakott zöldbab darált hússal
Körömpörkölt csülökkel
Mézes-mustáros csirkemell
Amerikai almás pite sós karamellel
Kapros tökfőzelék virslivel
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Csülkös bableves, ahogy Gáspár Bea készíti
Bulgur

Receptek bulgur hozzávalóval

Leírás

A bulgur tört búza avagy búzatöret, amely a keleti konyhák egyik legnépszerűbb alapanyaga. S mivel hazánkban is gombamódra nyílnak a török éttermek, méltán lett ismert és kedvelt köretféle nálunk is. Ám nemcsak rizshelyettesítőként fogyaszthatjuk, mert készíthetünk belőle salátát, de levesbetétként is megállja a helyét. Sőt, még desszertként is használhatjuk.

A megadott tápanyagértékek vízben főtt bulgurra értendők.

 

Mikor vedd?

Szerencsére már bármikor kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben, bioboltokban.

Hogyan tárold?

Száraz, hűvös helyen, kamrában, spájban a csomagoláson feltüntetett időpontig.
Tápérték(100 g)
83 kcal Energia
0.2 g Zsír
18.6 g Szénhidrát
3.1 g Fehérje
Bulgur receptek (80 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.