A csirkecombok csontjait kivágjuk, majd mindegyiket félbevágjuk. Megmossuk és félretesszük.
Az apróra vágott hagymát a kókuszolajon üvegesre pirítjuk. Sózzuk, majd mellérakjuk a kicsi kockákra vágott paradicsomot és paprikát. Amikor már félig megpuhultak, belerakjuk az edénybe a csirkét is. Összekeverjük, majd 3-5 perc múlva megszórjuk pirospaprikával. Újra keverünk rajta, és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Közepes fokozaton kb. 45 percig főzzök.
Ha a hús megpuhult, akkor egy villa, vagy kanál segítségével tányérra szedjük. A hagymás, paradicsomos, paprikás lét pedig összeturmixoljuk. Két kanál tejfölt elkeverünk benne, majd visszahelyezzük a szaftba a husikat, és alacsony hófokon további 5 percig főzzük.
A bulgurt bő vízben megfőzzük, majd leszűrjük és jól lecsepegtetjük. Fontos, hogy ne legyen vizes, amikor a húshoz adjuk. Tálaláskor még rakhatunk tejfölt a tányérra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.