Egy lábasban kevés olajon a finomra aprított hagymát üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk az apróra darabolt paradicsomot és a paprikát.
Addig főzzük, amíg elfő a leve, ezután hozzáadjuk a sűrített paradicsomot és jól lepirítjuk.
Hozzáadjuk a bulgurt, a vizet, majd ízesítjük sóval, borssal, köménnyel.
Lefedjük és alacsony lángon, párszor átkeverve, addig főzzük amíg a bulgur megpuhul - közben pótoljuk a vizet, ha szükséges - ha az étel elkészült, hozzákeverjük a finomra vágott mentát, és sűrű joghurttal fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.