A céklás-répás-diós bulgur elkészítéséhez egy nagyobb serpenyőben olajat hevítünk, beledobjuk a felkockázott, nyers céklát, majd pár perc után a felkarikázott répát is.
Ahogy dinsztelődik a zöldség, sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a félbevágott, és vékony csíkokra szeletelt vöröshagymát. Összekeverjük, majd kisvártatva rádobjuk a durvára tört diót is.
Pár perc kevergetve pirítás után felöntjük a zöldségalapével, és közepes lángon addig főzzük, amíg a lé szinte teljesen elpárolog és a zöldségek megpuhulnak.
Ha kész, levesszük a serpenyőt a tűzhelyről, fetát morzsolunk a tetejére, és párolt bulgurral tálaljuk.
NÉZD MEG VIDEÓN, HOGY KÉSZÜL A CÉKLÁS-RÉPÁS-DIÓS BULGUR FETA SAJTTAL:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.