A mexikói csirkecomb elkészítéséhez a csirkecombokat megsózzuk, megborsozzuk, és olajon, fedő alatt, időközben megfordítva elősütjük.
Ezután tepsibe rakjuk, ráhalmozzuk a vékony szeletekre vágott hagymát, amit kicsit megsózzunk, majd erre rátesszük a tejföllel, a pirospaprikával és a paprikakrémmel összekevert, megfőzött, megsózott kukoricát.
Sütőbe tesszük, és közepes hőmérsékleten kb. 20-25 percig sütjük, amíg az egész jól összesül.
A bulgurt a zacskón lévő leírás szerint elkészítjük, sózzuk, borsozzuk, és a csirkecombbal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.