A szilva nagyon értékes és kedvelt gyümölcsünk. A felhasználási módja mondhatni végtelen, hiszen nagyon sokféleképpen készíthetjük el. Lekvárt szinte biztosan mindenki főzött már belőle, de legalábbis kóstolta. Piték, kevert sütemények, krémlevesek elmaradhatatlan alapanyaga, és akkor még nem is említettük a kihagyhatatlan szilvás gombócot. A lekvár mellett a befőzési időszakban befőttet is szívesen készítenek belőle.
Gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, antioxidánsban. Rendkívül egészséges gyümölcs, amely az anyagcserét is jócskán megpörgeti. Fogyasszunk belőle minél többet nyersen, a téli időszakban pedig lekvárként, befőttként vagy fagyasztva.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.