A baconbe göngyölt karajhoz felszeleteljük a karajt, nagyon finoman kiveregetjük, majd enyhén besózzuk. Minden szelet közepére teszünk egy-egy kimagozott szilvát, majd egyesével becsavarjuk 2-2 szelet baconszalonnába.
Kizsírozunk egy sütőtálat, beleszórjuk az aljába a felszeletelt lila hagymát és, rárakjuk a szilvás húscsomagokat. Közészórjuk a feldarabolt újhagymát és tárkonyt, és a maradék kimagozott szilvát is a tekercsek közé rakjuk.
Alufóliával lefedjük, és 200 fokra előmelegített sütőben 80 perc alatt megsütjük. Az utolsó 10 percre levesszük az alufóliát, hogy a szalonna szépen megpiruljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.