Finomfőzelék
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Mákos guba
Dubarry-csirkemell
Csupacsokis brownie
Kínai szezámmagos csirke
Epres blondie
Mézes-mustáros csirkemell
Kapros tökfőzelék virslivel
Tojásos nokedli fejes salátával
Káposztás tészta egyszerűen
Krémes spenótfőzelék
Klasszikus grízgaluska leves
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Kijevi csirkemell rizibizivel
Klasszikus stíriai metélt
Dödölle - az eredeti recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
A palacsintával sokan úgy vannak, mint Gombóc Artúr a csokival, jöhet belőle bármilyen, képtelenség rá nemet mondani. A hagyományos túrós, kakaós lekváros változatot feldobhatjuk úgy, ha nem tekerjük, hanem rétegezzük a tésztát. A rakott palacsintát bárhogyan is variálod, az eredmény iszonyatosan finom desszert lesz.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.