Elkészítés: 1. A csirkecombot megmossuk. A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, hozzáadjuk az olajat és a fűszereket, majd összekeverjük, bedörzsöljük vele a csirkecombokat, tepsibe rakjuk, letakarjuk, és 1 éjszakára hűtőbe tesszük.
2. A káposztasalátához a káposztát legyaluljuk, besózzuk. Ecettel, vízzel cukorral készítünk savanykás öntetet, nyomkodjuk bele a káposztát, és 1 éjszakára tegyük hűtőbe.
3. Másnap a baconszeleteket a csirkecombokra rakjuk, és előmelegített sütőben fólia alatt megsütjük.
4. A körethez a rizst és a kukoricát megfőzzük, összekeverjük, és sóval ízesítjük. A sült csirkecombbal tálaljuk, káposztasalát kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.