Elkészítés: A zöldségeket gyufaszál vastagságra daraboljuk, a cukkínit kockára vágjuk, a pulykahúst pedig 1 centis darabokra. A laskára vágott gombát olajon megpirítjuk, de ne sózzuk, mert akkor levet ereszt. Hozzáadjuk a vöröshagymát, üvegesre pároljuk, majd a húst, a fokhagymát, és azt is pirítjuk egy kicsit, és folyamatosan a többi hozzávalókat: sárgarépát, gyökeret, zellert, zöldpaprikát. Sózzuk, beletesszük a többi fűszert, végül a cukkínit, a zeller zöldjét és a petrezselymet. Ha minden megpuhult, mivel a zölség levet ereszt, ezért kevés vízzel elkevert keményítővel besűrítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.