A felaprított vöröshagymát megpároljuk a vaj és az olaj keverékén, majd hozzáadjuk a rózsáira szedett brokkolit. Megsózzuk, megborsozzuk, és ízlés szerint frissen reszelt szerecsendióval ízesítjük.
Felöntjük az alaplével, és lefedve kb. 5 perc alatt puhára főzzük a brokkolit. Amikor még csak roppanós, néhány darabot kiszedünk belőle, ezzel díszítjük majd a kész levest.
Hozzáadjuk a megtisztított, vékony szeletekre vágott burgonyát.
Amikor kb. 10 perc után megfőtt, lehúzzuk a tűzről, botmixerrel pürésítjük, majd hozzáadjuk a tejszínt is, és még egyszer felforraljuk.
A levest tányérba szedjük, és a félretett brokkolidarabokkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.