A fokhagymát megtisztítjuk, összezúzzuk, és megpirítjuk a felforrósított vajon. Hozzáadjuk a felkarikázott metélőhagymát, és megpároljuk.
Felöntjük a zöldségalaplével, és felfőzzük. Hozzáadjuk a lereszelt félkemény sajtot, és kb. 5 percig főzzük. Közben ízlés szerint megsózzuk és megborsozzuk, majd botmixerrel pürésítjük.
Kockára vágjuk a kenyeret, és a serpenyőben megpirítjuk zsiradék nélkül. A levest majoránnával és a felaprított petrezselyemmel ízestjük. Tányérokba szedve a pirított kenyérkockákkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.