A brokkolit rózsáira szedjük, a bugonyát meghámozzuk és kockára vágjuk. Az apróra vágott hagymát a fokhagymával üvegesre pároljuk. A brokkolit és a burgonyát hozzáadjuk, és kis ideig pároljuk.
Felöntjük 5 dl vízzel, belerakjuk a leveskockát és a tejszínt, majd 10-15 percig főzzük, amíg a brokkoli és a krumpli megpuhul.
A levest mixerrel pépesítjük, kevés vízzel felöntjük leves sűrűségűre, majd hozzáöntjük a tejszínt és hozzáadjuk a reszelt vagy apróra vágott sajtot. Ha a sajt elolvadt, tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.