Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Avokádókrém recept
Avokádókrém
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Ajánló

Ismerd meg a jó kenyér titkát!

A kenyeret szinte mindenki eszik és szinte mindenki szereti. A palkonyai Kenyér illata rendezvényen megtudhatod azt is, hogyan készíthetsz otthon finom házi kenyeret.

Palkonya háromszáz fős létszámához képest eddig is jelentős színfoltja volt a Baranya megyei turizmusnak, hiszen Nyitott pincék sorozatával országszerte híressé vált. A település március 30-án A kenyér illata rendezvénynek ad otthont, amely már most nagy érdeklődésre tesz szert.

A kenyér finom, illatos, vidéki hangulatot áraszt és az egyik legfinomabb étel. A titok egyszerűségében rejlik, néhány alapanyag, melyekből csoda születik. Ezt a különlegességet szeretnék a szervezők a látogatókkal megosztani a rendezvényen, ahol pékekkel, malomtulajdonosokkal is találkozhatnak az emberek.

Aki tudni szeretné, hogyan készülnek, mi a legfontosabb szempont a kovásznál, melyik lisztet válasszuk vagy, hogy mi magyarok is tudunk-e jó pizzát sütni, az látogassa meg Palkonyát!

Sztárvendégek Ormós Gabi, Mester Róbert és Szabadfi Szabolcs arról mesélnek majd, miért nem lehet ezt megunni, még napi 12-14 órában sem, hiszen ez nem munka, hanem szenvedély. Mesés kovászos, különleges kenyereikkel boldogságot sütnek ki kemencéjükben. Wolf András, séf pedig egy hatfogásos vacsorát készít „kovászos” jeligére, míg Bányai Diána mindent elmesél, amit a lisztről tudni érdemes. További résztvevők: Kovászlabor, Királypékség, Garat Malom, Hobbi pék, Orfűi Malmok.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.