Elfelejtettél levestésztát venni a vasárnapi húsleveshez? Daragaluskával is nagyon finom lesz, ráadásul elkészíteni sem nehéz!
Keverj össze 3 ek búzadarát 1 db tojással és fél kk szódabikarbónával, majd fűszerezd 1 csipet ételízesítővel. Negyedóra pihentetés után két teáskanál segítségével szaggasd lobogó vízbe. Amint megfő, szedd ki, és kínáld a leves mellé.
Tartalmas zöldséglevesre vágysz? Tálald májgombóccal!
Áztass be 250 ml tejbe 2 db zsömlét. Vegyél 100 g csirkemájat, piríts meg 1 fej aprított vöröshagymát 3 ek olajon. Dolgozd jól össze a kinyomkodott zsömlét, a májat, 1 db tojást, 1 ek aprított petrezselymet és 2 ek zsemlemorzsát, majd ízesítsd borssal. Ha túl lágy lenne, zsemlemorzsával tömörítsd. Lobogva forró vízbe szaggatva főzd ki kb. 10 perc alatt.
A boltokban készen is kapható termék különleges zamatot ad például a zöldségkrémleveseknek. Otthon is könnyen elkészítheted, ráadásul gyorsan kész!
Keverj ki 2 ek lisztet 1 db tojással és 1 csipet sóval. Szaggasd forró olajba galuskaszaggatóval, gyors mozdulatokkal dolgozva, hogy gömböcskéket kapj. Amint szépen megpirul, már szedheted is ki.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.