Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus kuglóf
Vadas marha
Finomfőzelék
Dubarry-csirkemell
Mézes-mustáros csirkemell
Zsemlegombóc
Kínai szezámmagos csirke
Csupacsokis brownie
Krémes spenótfőzelék
Kijevi csirkemell rizibizivel
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Tárkonyos csirkeraguleves
Farsangi szalagos fánk
Körömpörkölt csülökkel
Epres blondie
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Babgulyás
Tojásos nokedli fejes salátával
Kapros tökfőzelék virslivel
Alapételek

A legegyszerűbb egytálétel: pásztortarhonya füstölt kolbásszal

A pásztortarhonya régen a pusztában élő pásztorok egyik kedvenc étele volt, amit gyorsan, egyszerűen bográcsban el tudtak készíteni. Ez a laktató egytálétel ma már a magyar konyha egyik népszerű fogásává vált. Nem véletlenül, nem kell hozzá sok alapanyag és egyszerű elkészíteni.

hozzávalók:

2 fej vöröshagyma
5 db krumpli
1 szál száraz kolbász
50 dkg tarhonya
8 cl olaj

1 csipet bors
pirospaprika

Itt találod a pásztortarhonya pontos receptjét! >>>


Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.