A palacsinta egy olyan étel, amit akár nem hivatalos hungarikummá is nyilváníthatnánk, mert egyrészt nincs olyan ember, széles e hazában, aki ne szeretné, másrészt mindenkinek megvan az otthonról hozott, tuti receptje. A hagyományostól, a zalai kelten át, a mindenmentes tésztáig számos változata létezik – mi most egy olyan receptet fedeztünk fel a ripost.hu-n, amibe egy másik, nagyon is kedvelt alapanyagot kevertek: a búzadarát!
3 db tojás
1 csipet só
2 ek kristálycukor
1 és 2/3-ad bögre búzadara
2 és 1/2 bögre tej
5 dkg vaj
Ha szeretnéd tudni, mitől lesz isteni a palacsintatészta, kattints a trükkért ripost.hu-ra >>>
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.