Kínai szezámmagos csirke
Hagymás rostélyos
Tojásos nokedli fejes salátával
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Vadas marha
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Dödölle - az eredeti recept
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Mézes-mustáros csirkemell
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Kijevi csirkemell rizibizivel
Finomfőzelék
Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus stíriai metélt
Tárkonyos csirkeraguleves
Kapros tökfőzelék virslivel
Mákos guba
Dubarry-csirkemell
Zsemlegombóc
Az a jó a bundázott almában és banánban, hogy nem csak reggelire, de akár desszertként is simán megállja a helyét. Nagy konyhai rutint egyáltalán nem igényel az elkészítése, a ráfordított kevés idő pedig az első falat után megtérül. Nézzétek meg legújabb receptvideónkban, hogyan is készül ez a pofonegyszerű finomság.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.