Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Minestrone recept
Minestrone
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Mákos guba  recept
Mákos guba
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Alapételek

Isteni vendégváró falatka: spenótos-sajtos rúd

spenótos-sajtos rúd
Ismerős érzés, hogy az ünnepek eljövetelével, fokozatosan megunjuk a vendégváró falatként kikészített pogácsákat és linzereket? Ne aggódj, ez a spenóttal felturbózott sajtosrúd recept az, amit tuti elkérnek majd az este végén. Pofonegyszerű, és nagyon finom!

HOzzávalók:

10 dkg Frico gouda sajt
6 dkg bébispenót
1 tk petrezselyem
1 gerezd fokhagyma
1 tk citromhéj
1 tk só
1 tk bors
1 csomag leveles tészta
1 db tojás
2 dkg Frico chevrette kecskesajt

elkészítés:

Egy nagy tálban összekeverjük a sajtot, a spenótot, a petrezselymet, a fokhagymát, majd hozzáadjuk a citromhéjat és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A levelestésztát felvágjuk, egyenlő téglalapokat alkotva, majd az egyik szélét megkenjük tojással. Ezután minden téglalapot megtöltünk, és felhajtunk, mjad a széletiket egy villával lenyomkodjuk, tepsibe helyezzük és tetejüket megkenjük tojással, majd megszórjuk a kecskesajttal. 200 fokon 20 percig sütjük.

A LEGFINOMABB RAKOTT KRUMPLI HÁROMFÉLE SAJTTAL >>>

SAJTOS KRUMPLILEVES, AHOGY MÉG NEM PRÓBÁLTAD, PEDIG KELLENE! >>>

EDAM SAJTTAL TÖLTÖTT HÉJÁBAN SÜLT KRUMPLI >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.