Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Mákos guba  recept
Mákos guba
Alapételek

Isteni vendégváró falatka: spenótos-sajtos rúd

spenótos-sajtos rúd
Ismerős érzés, hogy az ünnepek eljövetelével, fokozatosan megunjuk a vendégváró falatként kikészített pogácsákat és linzereket? Ne aggódj, ez a spenóttal felturbózott sajtosrúd recept az, amit tuti elkérnek majd az este végén. Pofonegyszerű, és nagyon finom!

HOzzávalók:

10 dkg Frico gouda sajt
6 dkg bébispenót
1 tk petrezselyem
1 gerezd fokhagyma
1 tk citromhéj
1 tk só
1 tk bors
1 csomag leveles tészta
1 db tojás
2 dkg Frico chevrette kecskesajt

elkészítés:

Egy nagy tálban összekeverjük a sajtot, a spenótot, a petrezselymet, a fokhagymát, majd hozzáadjuk a citromhéjat és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A levelestésztát felvágjuk, egyenlő téglalapokat alkotva, majd az egyik szélét megkenjük tojással. Ezután minden téglalapot megtöltünk, és felhajtunk, mjad a széletiket egy villával lenyomkodjuk, tepsibe helyezzük és tetejüket megkenjük tojással, majd megszórjuk a kecskesajttal. 200 fokon 20 percig sütjük.

A LEGFINOMABB RAKOTT KRUMPLI HÁROMFÉLE SAJTTAL >>>

SAJTOS KRUMPLILEVES, AHOGY MÉG NEM PRÓBÁLTAD, PEDIG KELLENE! >>>

EDAM SAJTTAL TÖLTÖTT HÉJÁBAN SÜLT KRUMPLI >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.