10 dkg Frico gouda sajt
6 dkg bébispenót
1 tk petrezselyem
1 gerezd fokhagyma
1 tk citromhéj
1 tk só
1 tk bors
1 csomag leveles tészta
1 db tojás
2 dkg Frico chevrette kecskesajt
Egy nagy tálban összekeverjük a sajtot, a spenótot, a petrezselymet, a fokhagymát, majd hozzáadjuk a citromhéjat és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A levelestésztát felvágjuk, egyenlő téglalapokat alkotva, majd az egyik szélét megkenjük tojással. Ezután minden téglalapot megtöltünk, és felhajtunk, mjad a széletiket egy villával lenyomkodjuk, tepsibe helyezzük és tetejüket megkenjük tojással, majd megszórjuk a kecskesajttal. 200 fokon 20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.