Kínai szezámmagos csirke
Tojásos nokedli fejes salátával
Kijevi csirkemell rizibizivel
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Dödölle - az eredeti recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Farsangi szalagos fánk
Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus stíriai metélt
Körömpörkölt csülökkel
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Vadas marha
Tárkonyos csirkeraguleves
Krémes spenótfőzelék
Mézes-mustáros csirkemell
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Finomfőzelék
Rakott zöldbab darált hússal
Csupacsokis brownie
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Alapételek

Majd a Buday megmondja! Isteni fejtett bableves

Amikor valaki életmódváltásra adja a fejét, legtöbbször a cukor, a zsír és a fehérliszt kiiktatásával kezdi az étkezése megreformálását - nagyon helyesen! Ám ezzel együtt jár az is, hogy az addigi kedvenceiről, bizony le kell mondania - vagy mégsem? Buday Péter mesterszakács most induló videósorozatában megmutatja, hogy a nagy klasszikusokat, hogyan lehet "egészségesítve" mégis isteni finoman elkészíteni!

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.